Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Szakértelem

A Wigplanet Parókaszalon és Nagykereskedés Magyarország egyik elsőként létrehozott paróka szaküzlete. Majd 30 éves tapasztalatunk segít hozzá ahhoz a szakértelemhez, amiből Ön ügyfélként profitálhat. Igyekszünk minden tudásunkat és szakmai ismeretünket bevetni, hogy  Ön, a saját maga számára a legjobb parókát megtalálja nálunk.

Minőség

A termékeket, melyeket kínálunk Önnek, a lehető legnagyobb gondossággal választottuk ki. Kizárólag piacvezető gyártók, magas minőségű paróka, póthaj választéka mellett, színházi-, farsangi-, és egyéb kiegészítő hajviseletek, továbbá turbánok, kendők, tupék, bajuszok, szakállak is megtalálhatóak kínálatunkban. Ennek értelmében az Ellen Wille (Németország), a Henry Margu (USA), Gisela Mayer (Németország), Hairaiser's (Anglia) alkotják főbb partnereinket. Nagy múltunknak és kiváló kapcsolatainknak köszönhetően nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy Magyarországon kizárólagosságos képviselői vagyunk a legnagyobb német parókagyártó cégnek az Ellen Wille-nek.

Ügyfélközpontúság

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) szerződéses partnereként Önnek lehetősége van Parókaszalonunkban orvosi receptre (vényre) is megvásárolni a parókáját. Ennek értelmében, Ön az OEP által nyújtott támogatással jut a kiválasztott parókához, melynek részleteiről a Paróka Vényre menüpontban olvashat.

Diszkréció

A Wigplanet nagy hangsúlyt fektet a diszkrécióra. Parókaszalonban történő vásárláskor személyesen, a legmagasabb diszkrécióval segítünk Önnek, illetve weboldalunkon való megrendelés esetén diszkrét csomagolásban, 24-48 órán belül veheti át a kiválasztott parókát, póthajat. Válassza bármelyik vásárlási formát, kívülről nem lesz felismerhető mit tartalmaz a csomag.

Visszajelzés

Az Ön elégedettsége rendkívül fontos számunkra! Amennyiben nem találja nálunk amit keres, kérjük jelezze felénk! Szívesen fogadunk mindenféle kritikát, javaslatot, amellyel jobbá válhatunk az Ön számára. Bármilyen észrevétele van, keressen fel minket telefonon, illetve személyesen a Budapest, XI. Karolina út 34/b. szám alatti Wigplanet Parókaszalonban!

Az oldal tetejére