Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paróka típusok kidolgozás szerint

Paróka típusok kidolgozás szerint

A parókák készítésük szerint abban különböznek egymástól, hogy a hajszálak miként vannak rögzítve az ún. sapkához. Ezek a sapkák többféle eljárással készülnek, amihez a hajszálak szintén különféle technikával kerülnek rögzítésre. Ez alapján az alábbi paróka típusokat különböztetjük meg: 

Monofilament + 100% kézzel készített
legfinomabb kézimunkával készült paróka, monofilament és kézi csomózás alkalmazásával. Ez a kellemes tapintású luxuscikk 100% komfortérzetet és mindig friss megjelenést biztosít használójának.

 

100% kézzel készített
A paróka hajszálai egy finom tüllhöz vannak hozzászőve. A sapkát rendkívül kényelmes viselni, ezenkívül pihekönnyű érzetet biztosít.

Monofilament + weftelt
A paróka korona részen lévő hajszálak egy olyen finom hálószerű anygba (mesh) vannak beleszőve, amely a börön a szabad szemnek szinte láthatatlan. Ennek eredményeképpen a paróka nem különböztehető meg a saját hajtól, emellett formázása rendkívül természetes és egyszerű.

Mono-részek, választék
Természetes hatást kölcsönöz a paróka hullámainak és választékainak.

Mono-részek, forgó
Természetes hatást hölcsönöz a paróka választékainak és forgóinak.. 
 

Weftelt (Wefted)
A haj gépi varrással van a szalagokhoz rögzítve. A frufru rendkívül könnyen formázható. 

Tüll homlokrész (Lace front)
A paróka homlokrészénél lévő hajszálak egy rendkívül finom tüll anyagra kerülnek rögzítésre kézi eljárással. Ennek hatására a paróka akár frufru nélkül is viselhető, anélkül hogy ezt külső szemlélő észrevenné.

Tec
Világelső a paróka gyártó iparban! A hajszálak hálós (mesh) sapkarészhez vannak rögzítve. Rendkívül finom, könnyű és természetes hatású paróka. 

Az oldal tetejére