• +36 (1) 209-4154
  • +36 (30) 2727-652
  • info@wigplanet.hu

Gyakori Kérdések

Gyakori Kérdések

Elköltözött a Parókaszalon, vagy nem?
NEM! A sajnálatos híresztelésekkel ellentétben Parókaszalonunk továbbra is – immáron 15 éve - a Karolina út 34/b alatt található, ahol várjuk Önöket a kibővített paróka, póthaj, és egyéb kiegészítőket tartalmazó széles áruválasztékunkkal, természetesen a megszokott magas minőségben, illetve az eddigi kedves, professzionális kiszolgálással!

A Karolina út melyik részére esik a Wigplanet Parókaszalon?
Parókaszalonunk a Villányi út és Bocskai út között helyezkedik el, a Bocskai úthoz közelebbi részen. Kérjük, tekintse meg térképünket a Kapcsolat oldalon.

Hogyan tudom megközelíteni tömegközlekedéssel a Wigplanet Parókaszalont?
A 212-es autóbusszal, amiről „Ortopédia, Vérellátó” megállónál kell leszállni. A Parókaszalon a Villányi út irányában, közvetlenül a buszmegállónál található.

Tudok-e parkolni a Parókaszalon közelében, illetve kell-e fizetni a parkolásért?
Ön ingyenesen tud parkolni, közvetlenül a Parókaszalon előtt, illetve annak közvetlen közelében.

 Milyen széles paróka-, póthaj-, illetve színválaszték található a Wigplanet Parókaszalonban? Azonnal kapok-e parókát?
Parókaszalonunkban közel 1000 paróka, illetve póthaj közül választhat. Parókáink piacvezető gyártók, így az Ellen Wille, Henry Margu (USA), Gisela Mayer (Németország), Hairaiser’s (Anglia), NJ-Creation (Franciaország) magas minőségű termékei, így biztosan megtaláljuk színben és fazonban is az Ön számára megfelelőt.

Lehet-e kártyával fizetni a Wigplanet Parókaszalonban?
Jelenleg még nem, de a Parókaszalon közvetlen közelében található egy OTP ATM, ahol kényelmesen, biztonságosan bonyolíthatja a készpénzfelvétel tranzakciót.

Hogyan történik a vásárlás a Parókaszalonban?
Ön befárad hozzánk a Karolina 34/b szám alatti Wigplanet Parókaszalonba. Kényelmesen helyet foglal, mi pedig segítünk Önnek kiválasztani, az Ön ízlésének legmegfelelőbb fazon(oka)t. A paróka, póthaj próbálása során megfésüljük, arcához igazítjuk, „beállítjuk” Önnek az új hajat, emellett stílus-, illetve színtanácsadással segítjük döntését. A vásárlás végeztével természetesen paróka, póthaj tisztítási, ápolási is tanácsadással segítünk Önnek abban, hogy hajviselete hosszú ideig megőrizze magas minőségét és eredeti ragyogását.

Hogyan történik a megrendelés, illetve vásárlás a Wigplanet webáruházán keresztül?
Önnek lehetősége van, a saját elképzelései alapján kikeresni webes portálunkon a parókát, póthajat, vagy egyéb kiegészítő terméket. Ehhez nyújt Önnek segítséget beépített szűrőrendszerünk, ami által könnyebben szelektálhatja termékeinket az Ön igényei, vagy akár a terméknév alapján. Miután kiválasztotta a paróká(ka)t, póthaja(ka)t vagy egyéb terméke(ke)t, kövesse a webes vásárlás egyes fázisait, oldalunk útmutatása alapján, így egyszerűen, gyorsan lebonyolíthatja a tranzakciót. Csomagküldési, szállítási ajánlatainkat a weboldal alján található Szállítás, csomagküldés menüpontban tekintheti meg.

JAVASLAT! Amennyiben nem viselt még parókát, vagy nem az Ön által már jól ismert, konkrét terméket keres, javasoljuk, hogy a tényleges megrendelés előtt keressen fel minket telefonon, vagy Parókaszalonunkban személyesen, ahol további tanácsokkal segítjük vásárlását! Ezt azért ajánljuk Önnek, mivel a weboldalon látható egyes termékképek, illetve színek nem egyenértékűek azzal, ha személyesen megtekinti, illetve felpróbálja azokat. Szeretnénk, hogy a vásárlás végeztével Ön a lehető legnagyobb megelégedettséggel, örömmel viselje új haját!

 

 
 

Kapcsolat

Tel/Fax:

+36 (1) 209-4154

Mobil:   

+36 (30) 2727-652

Szalon:

1113 Budapest, Karolina út 34/b.

img

A Wigplanet Parókaszalon és Nagykereskedés Magyarország egyik elsőként létrehozott paróka szaküzlete.

Hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre, hogy értesítést kapjon akcióinkról, újdonságainkról.

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...