Üdvözöljük online Parókaszalonunkban! Bejelentkezés vagy Regisztráció
Hair-in 100% human hair
Hair-in 100% human hair
Hair-in 100% human hair
Hair-in 100% human hair Hair-in 100% human hair Hair-in 100% human hair
Ellen Wille

Hair-in 100% human hair

Póthaj

Gyártó:Ellen Wille
Kollekció:POWER PIECES
Anyag: 100% valódi haj
Fejméret: -

Megrendelésre 2 héten belül!

106 000  Ft
27% ÁFA-t tartalmaz.
 

További ajánlott parókák:

Válassza ki a színt:

Black Espresso mix Auburn mix Chocolate mix Mocca mix Caramel mix Goldblonde mix Champagne mix Lightblonde mix Platinblonde mix

Kattintson ide, hogy egyszerre lássa nagyban a színeket.

Ellen Wille Hair-in 100% human hair leírása

Hajhosszabbítás,hajdúsítás otthon könnyen egyedül! Különböző méretűek a hajtincsek,így az önnek legmegfelelőbb frizurát alkothatja meg saját magának.

Az Ellen Wille sikertörténete 1967-ben, Frankfurtban kezdődött. A vállalat megalapítását követően az egyedi, minőségi és divatos parókák gyártására és forgalmazására törekedett. Az európai piacon való áttörést a Hair Power kollekció hozta el a cég számára, mely siker a mai napig töretlen. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva, az 1990-es években megalkották a Raquel Welch paróka kollekciót, mely magas minőségének, egyedi, új megoldásainak és fantasztikus kreációknak köszönhetően, úgyszintén hatalmas sikert ért el. Azóta megjelentek a kimondottan férfiak számára készült HairMania, az exkluzív kidolgozású HairSociety, a Power Pieces póthaj, valamint a Latifa turbánok, kendők és egyéb kiegészítőket kínáló kollekciók is. Parókaszalonunkban az Ellen Wille teljes kínálata megtalálható. A Wigplanet és az Ellen Wille mindenben gondol Önre!

 

Ellen Wille Henry Margu Gisela Mayer Hairaisers

Parókaszalon

Cégünkről | Kapcsolat | Jognyilatkozat | 2019 © www.wigplanet.hu |