Üdvözöljük online Parókaszalonunkban! Bejelentkezés vagy Regisztráció
Gemma mono
Gemma mono
Ellen Wille

Gemma mono

Paróka

Gyártó:Ellen Wille
Kollekció:Hairpower
Anyag: szintetikus haj
Fejméret: átlagos 54-57

Megrendelésre 2 héten belül!

98 000  Ft
27% ÁFA-t tartalmaz.
 

További ajánlott parókák:

Válassza ki a színt:

02 HP Espresso 05 HP Chocolate 06 HP Mocca 09 HP Hazelnut 11 HP Tobacco 12 HP Lightbernstein 13 HP Darksand 16 HP Caramel 20 HP Lighthoney 21 HP Champagne 27 HP Auburn 31 HP Safaran

Kattintson ide, hogy egyszerre lássa nagyban a színeket.

Ellen Wille Gemma mono leírása

Modern fiatalos paróka,a Lace front-os megoldásnak és a monofilamentes kidolgozásnak köszönhetően nagyon természetes megjelenést nyújt viselőjének.

Az Ellen Wille sikertörténete 1967-ben, Frankfurtban kezdődött. A vállalat megalapítását követően az egyedi, minőségi és divatos parókák gyártására és forgalmazására törekedett. Az európai piacon való áttörést a Hair Power kollekció hozta el a cég számára, mely siker a mai napig töretlen. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva, az 1990-es években megalkották a Raquel Welch paróka kollekciót, mely magas minőségének, egyedi, új megoldásainak és fantasztikus kreációknak köszönhetően, úgyszintén hatalmas sikert ért el. Azóta megjelentek a kimondottan férfiak számára készült HairMania, az exkluzív kidolgozású HairSociety, a Power Pieces póthaj, valamint a Latifa turbánok, kendők és egyéb kiegészítőket kínáló kollekciók is. Parókaszalonunkban az Ellen Wille teljes kínálata megtalálható. A Wigplanet és az Ellen Wille mindenben gondol Önre!

 

Ellen Wille Henry Margu Gisela Mayer Hairaisers

Parókaszalon

Cégünkről | Kapcsolat | Jognyilatkozat | 2019 © www.wigplanet.hu |