Üdvözöljük online Parókaszalonunkban! Bejelentkezés vagy Regisztráció
Fill-in
Fill-in
Ellen Wille

Fill-in

Póthaj

Gyártó:Ellen Wille
Kollekció:pure!power
Anyag: 100% valódi haj
Fejméret: -

Megrendelésre!

119 000  Ft
27% ÁFA-t tartalmaz.
 

További ajánlott parókák:

Válassza ki a színt:

Espresso mix Coffee mix Darkchocolate mix Chocolate mix Mocca mix Bernstein mix Sand mix Sandyblonde rooted Champagne mix Salt pepper mix Smoke mix Snow mix

Kattintson ide, hogy egyszerre lássa nagyban a színeket.

Ellen Wille Fill-in leírása

13x8 alapra készülő kiegészítő a fajtetőre. Azoknak ajánljuk elsősorban,akiknek a hajuk vékonyszálú,esetleg a fejtetejükön hiányos,ritka és szeretnének egy kényelmes,gyors,biztonságos megoldást.

Az Ellen Wille sikertörténete 1967-ben, Frankfurtban kezdődött. A vállalat megalapítását követően az egyedi, minőségi és divatos parókák gyártására és forgalmazására törekedett. Az európai piacon való áttörést a Hair Power kollekció hozta el a cég számára, mely siker a mai napig töretlen. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva, az 1990-es években megalkották a Raquel Welch paróka kollekciót, mely magas minőségének, egyedi, új megoldásainak és fantasztikus kreációknak köszönhetően, úgyszintén hatalmas sikert ért el. Azóta megjelentek a kimondottan férfiak számára készült HairMania, az exkluzív kidolgozású HairSociety, a Power Pieces póthaj, valamint a Latifa turbánok, kendők és egyéb kiegészítőket kínáló kollekciók is. Parókaszalonunkban az Ellen Wille teljes kínálata megtalálható. A Wigplanet és az Ellen Wille mindenben gondol Önre!

 

Ellen Wille Henry Margu Gisela Mayer Hairaisers

Parókaszalon

Cégünkről | Kapcsolat | Jognyilatkozat | 2019 © www.wigplanet.hu |