Üdvözöljük online Parókaszalonunkban! Bejelentkezés vagy Regisztráció
Elite
Elite
Ellen Wille

Elite

Paróka

Gyártó:Ellen Wille
Kollekció:Hairpower
Anyag: szintetikus haj
Fejméret: átlagos 54-57

Üzletünkben készleten!

72 000  Ft
27% ÁFA-t tartalmaz.
 

További ajánlott parókák:

Válassza ki a színt:

02 HP Espresso 03 HP Darkchocolate 04 HP Hotchocolate 05 HP Chocolate 06 HP Mocca 07 HP Coffee 09 HP Hazelnut 13 HP Darksand 15 HP Sand 18 HP Ginger 21 HP Champagne 22 HP Lightchampagne 26 HP Darkauburn 34 HP Salt Pepper 36 HP Pearl 38 HP Silver

Kattintson ide, hogy egyszerre lássa nagyban a színeket.

Ellen Wille Elite leírása

Elegáns paróka,ami ötvözi a fiatalos,de konzervatív megjelenést. A paróka kidolgozásában is megjelenik az új lacefront-os és monofilament-es technológia is.

Az Ellen Wille sikertörténete 1967-ben, Frankfurtban kezdődött. A vállalat megalapítását követően az egyedi, minőségi és divatos parókák gyártására és forgalmazására törekedett. Az európai piacon való áttörést a Hair Power kollekció hozta el a cég számára, mely siker a mai napig töretlen. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva, az 1990-es években megalkották a Raquel Welch paróka kollekciót, mely magas minőségének, egyedi, új megoldásainak és fantasztikus kreációknak köszönhetően, úgyszintén hatalmas sikert ért el. Azóta megjelentek a kimondottan férfiak számára készült HairMania, az exkluzív kidolgozású HairSociety, a Power Pieces póthaj, valamint a Latifa turbánok, kendők és egyéb kiegészítőket kínáló kollekciók is. Parókaszalonunkban az Ellen Wille teljes kínálata megtalálható. A Wigplanet és az Ellen Wille mindenben gondol Önre!

 

Ellen Wille Henry Margu Gisela Mayer Hairaisers

Parókaszalon

Cégünkről | Kapcsolat | Jognyilatkozat | 2019 © www.wigplanet.hu |