Üdvözöljük online Parókaszalonunkban! Bejelentkezés vagy Regisztráció
Disc
Disc
Ellen Wille

Disc

Paróka

Gyártó:Ellen Wille
Kollekció:Hairpower
Anyag: szintetikus haj
Fejméret: átlagos 54-57

Üzletünkben készleten!

58 000  Ft
27% ÁFA-t tartalmaz.
 

További ajánlott parókák:

Válassza ki a színt:

01 HP Black 05 HP Chocolate 08 HP Lightcoffee 09 HP Hazelnut 11 HP Tobacco 12 HP Bernstein mix 13 HP Darksand 17 HP Lightcaramel 20 HP Lighthoney 21 HP Champagne 23 HP Platinblonde 25 HP Aubergine 27 HP Auburn 28 HP Flame 32 HP Mango

Kattintson ide, hogy egyszerre lássa nagyban a színeket.

Ellen Wille Disc leírása

Fiatalos,extra vagány paróka.Hátul felnyírt,elől féloldalas a választékánál monofilament-es kidolgozással,ezáltal nagyon természetes megjelenést nyújt viselőjének.

Az Ellen Wille sikertörténete 1967-ben, Frankfurtban kezdődött. A vállalat megalapítását követően az egyedi, minőségi és divatos parókák gyártására és forgalmazására törekedett. Az európai piacon való áttörést a Hair Power kollekció hozta el a cég számára, mely siker a mai napig töretlen. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva, az 1990-es években megalkották a Raquel Welch paróka kollekciót, mely magas minőségének, egyedi, új megoldásainak és fantasztikus kreációknak köszönhetően, úgyszintén hatalmas sikert ért el. Azóta megjelentek a kimondottan férfiak számára készült HairMania, az exkluzív kidolgozású HairSociety, a Power Pieces póthaj, valamint a Latifa turbánok, kendők és egyéb kiegészítőket kínáló kollekciók is. Parókaszalonunkban az Ellen Wille teljes kínálata megtalálható. A Wigplanet és az Ellen Wille mindenben gondol Önre!

 

Ellen Wille Henry Margu Gisela Mayer Hairaisers

Parókaszalon

Cégünkről | Kapcsolat | Jognyilatkozat | 2019 © www.wigplanet.hu |