Üdvözöljük online Parókaszalonunkban! Bejelentkezés vagy Regisztráció
Boston Mono
Boston Mono
Ellen Wille

Boston Mono

Paróka

Gyártó:Ellen Wille
Kollekció:Raquel Welch Urban Styles
Anyag: szintetikus haj
Fejméret: átlagos 54-57

Megrendelésre!

112 000  Ft
27% ÁFA-t tartalmaz.
 

További ajánlott parókák:

Válassza ki a színt:

Dark Chocolate mix Chocolate mix Hazelnut mix Bernstein mix Sand mix Sandmulti mix Champagne mix Darkauburn mix Salt pepper mix Smoke mix Snow mix Silver mix

Kattintson ide, hogy egyszerre lássa nagyban a színeket.

Ellen Wille Boston Mono leírása

Egy igazán kifinomult,modern paróka,amit nem csak Monofilament-es kivitelben ,hanem a legújabb Futura Technológiával is készítik ,ami azt is eredményezi a parókának ,hogy könnyen formázható bizonyos hőfokon.Ráadásként Lace Front elejű,vagyis vékony tüll anyagú a homlok vonala,így frufru nélkül is hordható a paróka.

Az Ellen Wille sikertörténete 1967-ben, Frankfurtban kezdődött. A vállalat megalapítását követően az egyedi, minőségi és divatos parókák gyártására és forgalmazására törekedett. Az európai piacon való áttörést a Hair Power kollekció hozta el a cég számára, mely siker a mai napig töretlen. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva, az 1990-es években megalkották a Raquel Welch paróka kollekciót, mely magas minőségének, egyedi, új megoldásainak és fantasztikus kreációknak köszönhetően, úgyszintén hatalmas sikert ért el. Azóta megjelentek a kimondottan férfiak számára készült HairMania, az exkluzív kidolgozású HairSociety, a Power Pieces póthaj, valamint a Latifa turbánok, kendők és egyéb kiegészítőket kínáló kollekciók is. Parókaszalonunkban az Ellen Wille teljes kínálata megtalálható. A Wigplanet és az Ellen Wille mindenben gondol Önre!

 

Ellen Wille Henry Margu Gisela Mayer Hairaisers

Parókaszalon

Cégünkről | Kapcsolat | Jognyilatkozat | 2019 © www.wigplanet.hu |