Üdvözöljük online Parókaszalonunkban! Bejelentkezés vagy Regisztráció
Aspen Mono
Aspen Mono
Ellen Wille

Aspen Mono

Paróka

Gyártó:Ellen Wille
Kollekció:Raquel Welch Urban Styles
Anyag: szintetikus haj
Fejméret: átlagos 54-57

Megrendelésre!

1 140 000  Ft
27% ÁFA-t tartalmaz.
 

További ajánlott parókák:

Válassza ki a színt:

Chocolate mix Mocca mix Hazelnut mix Walnut mix Caramel mix Sand mix Sandmulti mix Cognac mix Honey mix Lighthoney mix Auburn mix

Kattintson ide, hogy egyszerre lássa nagyban a színeket.

Ellen Wille Aspen Mono leírása

Fiatalos,szuper trendi paróka.Ez a paróka minden korosztálynak megfelelő választás. Monofilament-es ,ami nagyon természetessé teszi a viselője számára. Létezik hagyományos kidolgozásba is.

Az Ellen Wille sikertörténete 1967-ben, Frankfurtban kezdődött. A vállalat megalapítását követően az egyedi, minőségi és divatos parókák gyártására és forgalmazására törekedett. Az európai piacon való áttörést a Hair Power kollekció hozta el a cég számára, mely siker a mai napig töretlen. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva, az 1990-es években megalkották a Raquel Welch paróka kollekciót, mely magas minőségének, egyedi, új megoldásainak és fantasztikus kreációknak köszönhetően, úgyszintén hatalmas sikert ért el. Azóta megjelentek a kimondottan férfiak számára készült HairMania, az exkluzív kidolgozású HairSociety, a Power Pieces póthaj, valamint a Latifa turbánok, kendők és egyéb kiegészítőket kínáló kollekciók is. Parókaszalonunkban az Ellen Wille teljes kínálata megtalálható. A Wigplanet és az Ellen Wille mindenben gondol Önre!

 

Ellen Wille Henry Margu Gisela Mayer Hairaisers

Parókaszalon

Cégünkről | Kapcsolat | Jognyilatkozat | 2018 © www.wigplanet.hu |